Νίκος Χριστοδουλίδης: «Έχασα τους γονείς μου σε 3 μήνες» - Χιλιάδες τα γιατί

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Έχασα τους γονείς μου σε 3 μήνες» - Χιλιάδες τα γιατί

Φανερά συγκινημένος ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μίλησε για τους γονείς και αδερφό του που έχασε νωρίς.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Όμορφη Μέρα», ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως έχασε τους δύο του γονείς σε διάστημα τριών μηνών. «Ήταν δύσκολο και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με χιλιάδες ερωτήματα γιατί… πρώτος έφυγε ο πατέρας μου και η μητέρα μου τον ακολούθησε γιατί πιστεύω ότι ήταν τόσο δεμένοι. Μετά έχασα τον αδερφό μου που ζούσε στις ΗΠΑ…ήταν δύσκολη η διαδικασία μετάβασης εκεί λόγω της γραφειοκρατίας για θεώρηση βίζας».

Μάλιστα σημείωσε πως έδωσε υπόσχεση να είναι πιο κοντά με την οικογένεια του αδερφού του, την γυναίκα και τα παιδιά του τα οποία έχουν στενή επαφή μέχρι και σήμερα με τα δικά μου.

«Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό που έχουμε όλοι και έχω πολλές ενοχές γιατί και ως υπουργός αλλά και τώρα ως υποψήφιος ο χρόνος είναι περιορισμένος και θα πρέπει να είναι όσο πιο ποιοτικός γίνεται», ανέφερε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ έστειλε και στη σύζυγό του, η οποία όπως τόνισε αναλαμβάνει την μεγαλύτερη ευθύνη για το μεγάλωμα των τεσσάρων κορών του.

Ερωτηθείς εάν ήθελε ποτέ να έχει γιο, απάντησε πως «η σύζυγος μου ήθελε αλλά εγώ συνήθισα με τις κόρες… ακόμη και την τέταρτη φορά που έμεινε έγκυος προτιμούσα κόρη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.