Κρήτη: Περπατούσε και πέθανε ξαφνικά - Τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας για την τραγωδία

Κρήτη: Περπατούσε και πέθανε ξαφνικά - Τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας για την τραγωδία

Ο άτυχος άντρας έπεσε νεκρός στην Κρήτη μπροστά σε φίλο του. Είχαν βγει για βόλτα όταν ξαφνικά κόπηκε το νήμα της ζωής του…

Ένας ακόμα τουρίστας πραγματοποίησε τις τελευταίες του διακοπές στην Κρήτη καθώς χθες (12-10-2022) άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που έκανε την απογευματινή του βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για έναν 71χρονο Γερμανό ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του με οικογενειακούς φίλους στην περιοχή του Λέντα. Χθες το απόγευμα ο 71χρονος μαζί με έναν φίλο του περπατούσε στην παραλία του Λέντα ωστόσο κάποια στιγμή αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έπεσε νεκρός.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με τους γιατρούς όμως να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Πηγή : newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE