Άγνωστοι «ξάφρισαν» οικία - «Κλαίνε» για χιλιάδες ευρώ οι ιδιοκτήτες

Άγνωστοι «ξάφρισαν» οικία - «Κλαίνε» για χιλιάδες ευρώ οι ιδιοκτήτες

Χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη συνολικής αξίας 17 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από κατοικία στο χωριό Λυσός της επαρχίας Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την υπόθεση κατήγγειλαν ιδιοκτήτες της κατοικίας από την Βρετανία που διαμένουν μόνιμα στη Λυσό.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία ενώ απουσίασαν για κάποιες ώρες κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας επιστρέφοντας στο σπίτι φέρεται να βρήκαν παραβιασμένο αλουμινένιο παράθυρο από το οποίο εισήλθαν οι δράστες της διάρρηξης.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE