Άγνωστοι «ξάφρισαν» οικία - «Κλαίνε» για χιλιάδες ευρώ οι ιδιοκτήτες

Άγνωστοι «ξάφρισαν» οικία - «Κλαίνε» για χιλιάδες ευρώ οι ιδιοκτήτες

Χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη συνολικής αξίας 17 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από κατοικία στο χωριό Λυσός της επαρχίας Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την υπόθεση κατήγγειλαν ιδιοκτήτες της κατοικίας από την Βρετανία που διαμένουν μόνιμα στη Λυσό.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία ενώ απουσίασαν για κάποιες ώρες κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας επιστρέφοντας στο σπίτι φέρεται να βρήκαν παραβιασμένο αλουμινένιο παράθυρο από το οποίο εισήλθαν οι δράστες της διάρρηξης.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE