Άγνωστοι «ξάφρισαν» οικία - «Κλαίνε» για χιλιάδες ευρώ οι ιδιοκτήτες

Άγνωστοι «ξάφρισαν» οικία - «Κλαίνε» για χιλιάδες ευρώ οι ιδιοκτήτες

Χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη συνολικής αξίας 17 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από κατοικία στο χωριό Λυσός της επαρχίας Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την υπόθεση κατήγγειλαν ιδιοκτήτες της κατοικίας από την Βρετανία που διαμένουν μόνιμα στη Λυσό.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία ενώ απουσίασαν για κάποιες ώρες κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας επιστρέφοντας στο σπίτι φέρεται να βρήκαν παραβιασμένο αλουμινένιο παράθυρο από το οποίο εισήλθαν οι δράστες της διάρρηξης.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.