ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα χωριά της Πάφου ο Χριστοδουλίδης - Τον υποδέχθηκαν θερμά

Στα χωριά της Πάφου ο Χριστοδουλίδης - Τον υποδέχθηκαν θερμά

Από τις κοινότητες Τάλας, Έμπας, Χλώρακας, Λέμπας, Κισσόνεργας και Δήμο Πέγειας ξεκίνησε την περιοδεία του με λεωφορείο στην επαρχία Πάφου την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στην κοινωνία για να παρουσιάσει στους ίδιους τους πολίτες τις προγραμματικές του θέσεις.

Τον κ. Χριστοδουλίδη υποδέχθηκαν θερμά και μαζικά κάτοικοι των κοινοτήτων, Προέδροι και μέλη κοινοτικών συμβουλίων, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να παρουσιάσει τις προγραμματικές του θέσεις και προσεγγίσεις αλλά και να ακούσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

Θέματα όπως το μεταναστευτικό και η ουσιαστική στήριξη της νέας γενιάς είναι ανάμεσα στα θέματα που απασχολούν τις κοινότητες της περιοχής. Ως προς την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ανέφερε ότι είναι σημαντικό μέσα από τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων διαδικασιών να καταστεί η χώρα μη ελκυστικός προορισμός. Πρόσθεσε ότι πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη η εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου από την Τουρκία, η οποία στέλνει μετανάστες στην Κύπρο είτε μέσω της γραμμής κατάπαυσης πυρός είτε μέσω θαλάσσης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέπτυξε μεταξύ άλλων μερικές από τις προτάσεις του που αφορούν το στεγαστικό, την προσέλκυση ποιοτικών επενδύσεων και τη σύνδεση της παιδείας με την οικονομία με στόχο την πρόσβαση σε ποιοτική εργοδότηση από τους νέους και τις νέες της επαρχίας Πάφου.

Η περιοδεία υπό τον τίτλο «Δύναμη σε Κίνηση» συνεχίζεται σήμερα με επίσκεψη στις κοινότητες Κάθηκα, Αρόδες, Ίνεια, Δρούσεια, Νέο Χωριό , Προδρόμι και την Πόλη Χρυσοχούς.

Αύριο, ο κ. Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνοδεύεται από μέλη του επιτελείου του και δεκάδες εθελοντές θα επισκεφθεί την Πόλη Χρυσοχούς και την Παναγιά.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top