ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στηρίζει επίσημα Χριστοδουλίδη η ΔΗΠΑ για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023

Στηρίζει επίσημα Χριστοδουλίδη η ΔΗΠΑ για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023

Επίσημα η ΔΗΠΑ στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023 τον ερχόμενο Φεβρουάριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, στην οποία αναφέρει ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε με «συντριπτική πλειοψηφία».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις και μεγάλους εθνικούς κινδύνους.

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θεωρεί ότι βασική προϋπόθεση για την επιτυχή διαχείρισής τους είναι η όσο το δυνατό ευρύτερη πολιτική συνεργασία.

Αυτήν επεδίωξε να εξασφαλίσει καθ’ όλη την διάρκεια των επανειλημμένων διαβουλεύσεων της με τους υποψήφιους Προέδρους.

Αυτήν και πάλι θεωρεί ότι εξυπηρετεί καλύτερα η απόφασή της να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Την εισηγήθηκε ομόφωνα το Πολιτικό Γραφείο της Παράταξης στη συνεδρίασή του της περασμένης Τετάρτης. Την ενέκρινε, σήμερα, το Πολιτικό Συμβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία, μετά από σχετική τοποθέτηση του Προέδρου κ. Μάριου Καρογιάν και εποικοδομητική συζήτηση, σε πνεύμα σύμπνοιας και ενότητας. Στην ψηφοφορία συγκεκριμένα, υπέρ της στήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη τοποθετήθηκαν εκατό σαράντα εννιά (149) παρόντες, κατά ήσαν τέσσερις (4) παρόντες, ενώ εφτά (7) τήρησαν αποχή.

Αποφασιστικής σημασίας υπήρξε το γεγονός ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης αγκάλιασε τη θέση της ΔΗΠΑ υπέρ των κυβερνήσεων ευρύτερης αποδοχής με υπερκομματικά χαρακτηριστικά και αντιπροσωπευτική της κοινωνίας σύνθεση, καθώς, επίσης η εκδήλωση της πρόθεσής του να ενσωματώσει στο κυβερνητικό του πρόγραμμα προτάσεις που η ΔΗΠΑ υπέβαλε και η συναντίληψη που υπήρξε σε καίριας σημασίας θέματα.

 

Από σήμερα, η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα εργάζεται δημιουργικά και συντεταγμένα, για να σταλεί το μήνυμα της ανανέωσης της πολιτικής μας ζωής και της εκλογής του Νίκου Χριστοδουλίδη στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top