Δύο τροχαία στον αυτοκινητόδρομο - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο

Δύο τροχαία στον αυτοκινητόδρομο - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο

Λόγω δύο οδικών συγκρούσεων, που συνέβησαν πριν από λίγο στο αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, στο τμήμα του δρόμου από την αερογέφυρα Πολεμιδιών προς Πάφο.

Η τροχαία κίνηση στο πιο πάνω τμήμα του αυτοκινητόδρομου διεξάγεται κανονικά, ωστόσο λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης, που παρατηρείται, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, για παροχή των απαραίτητων διευκολύνσεων προς τους οδηγούς.

Από τις δύο συγκρούσεις δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

* Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.