Οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών ο Ηλίας Μίχος - Δείτε βίντεο

Οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών ο Ηλίας Μίχος - Δείτε βίντεο

Στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατούνται υπόδικοι και καταδικασμένοι για υποθέσεις βιασμών ανηλίκων, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Η μεταγωγή του Ηλία Μίχου πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ισχυρή αστυνομική δύναμη να συνοδεύει την κλούβα της ΕΛΑΣ.

Η κάμερα του trikalavoice.gr κατέγραψε την αυτοκινητοπομπή έξω από την Καλαμπάκα, λίγα χιλιόμετρα από τις φυλακές Γρεβενών.

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος προφυλακισμένος για τον βιασμό της 12χρονης, Ιωάννης Σοφιανίδης, μεταφέρθηκε στις φυλάκες Τριπόλεως τη δεύτερη από τα σοφρωνιστικά καταστήματα στην οποία καταλήγουν υπόδικοι και κατάδικοι για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE