Αποσύρονται προϊόντα ομορφιάς από την ευρωπαϊκή αγορά – Δείτε φωτογραφίες

Αποσύρονται προϊόντα ομορφιάς από την ευρωπαϊκή αγορά – Δείτε φωτογραφίες

Οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες πληροφορούν το καταναλωτικό κοινό ότι, σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση του Δικτύου Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) προς τα κράτη μέλη της ΕΕ, έχουν εντοπιστεί και αποσυρθεί από την ευρωπαϊκή αγορά τα καλλυντικά προϊόντα που φαίνονται εδώ.

Για τα πιο πάνω προϊόντα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν το κοινό, σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του, να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22608606 και 22608682.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.