Συγκινεί το τραγούδι που γράφτηκε για τον ξαφνικό θάνατο του μικρού Σάββα - Λύγισε η ερμηνεύτρια - Βίντεο

Συγκινεί το τραγούδι που γράφτηκε για τον ξαφνικό θάνατο του μικρού Σάββα - Λύγισε η ερμηνεύτρια - Βίντεο

Ένα τραγούδι , το οποίο γράφτηκε για τον μικρό Σάββα , ο οποίος έσβησε ξαφνικά και απρόσμενα το 2020.

Ένας μώλωπας που εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρωινό στο πόδι του τετράχρονου, έφερε τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του μικρού Σάββα, μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Είχε εμφανίσει κεραυνοβόλο γάγγραινα σηψαιμία, όπως είχε αναφέρει η οικογένεια του. Είναι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, που μπορεί να εμφανιστούν-συμβούν μια φορά στο εκατομμύριο.

Το Σαββατοκύριακο (15-17/10) πραγματοποιήθηκε στο «Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου», φιλανθρωπικό Φεστιβάλ για τον μικρό Σάββα.

Στη εκδήλωση ακούστηκε για πρώτη φορά , το τραγούδι με τίτλο "Όπως τα έφερε βόλτα η ζωή" , το οποίο γράφτηκε για το μικρό Σάββα και την οικογένεια του.

Η ερμηνεύτρια και ο κόσμος έζησαν μια έντονη φορτισμένη/συγκινητική και συναισθηματική στιγμή.

Ακούστε ένα απόσπασμα απο το τραγούδι:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE