Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Ένας μώλωπας που εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρωινό στο πόδι του τετράχρονου, έφερε τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του μικρού Σάββα, μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Είχε εμφανίσει κεραυνοβόλο γάγγραινα σηψαιμία, όπως είχε αναφέρει η οικογένεια του. Είναι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, που μπορεί να εμφανιστούν-συμβούν μια φορά στο εκατομμύριο.
Το Σαββατοκύριακο (15-17/10) πραγματοποιήθηκε στο «Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου», φιλανθρωπικό Φεστιβάλ για τον μικρό Σάββα.
Στη εκδήλωση ακούστηκε για πρώτη φορά , το τραγούδι με τίτλο "Όπως τα έφερε βόλτα η ζωή" , το οποίο γράφτηκε για το μικρό Σάββα και την οικογένεια του.
Η ερμηνεύτρια και ο κόσμος έζησαν μια έντονη φορτισμένη/συγκινητική και συναισθηματική στιγμή.
Ακούστε ένα απόσπασμα απο το τραγούδι:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις