LIKE ONLINE

Zara Tindall: Πώς η εγγονή της βασίλισσας και ο σύζυγός της κερδίζουν πάνω από 1 εκατ. λίρες τον χρόνο

Zara Tindall: Πώς η εγγονή της βασίλισσας και ο σύζυγός της κερδίζουν πάνω από 1 εκατ. λίρες τον χρόνο

Η «άγνωστη» εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Zara Tindall και ο σύζυγός της, Mike, φαίνεται πως κερδίζουν πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες το χρόνο χάρη στις πολύ κερδοφόρες συνεργασίες που έχουν συνάψει με γνωστά brands.

Μπορεί στην πραγματικότητα να μην κατέχουν κανέναν τίτλο ευγενείας αλλά το ζευγάρι έχει αποδείξει ότι είναι από τα πιο περιζήτητα της βασιλικής οικογένειας. Η εγγονή της βασίλισσας και ο σύζυγός της που είναι άσος του ράγκμπι, ζουν στο κτήμα Gatcombe της πριγκίπισσας Άννας και σύμφωνα με τον ειδικό στο branding, Nick Ede, όπως μεταδίδει η Daily Mail, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πώς να υπογράφουν εξωφρενικά συμφέρουσες συμφωνίες με πολλά κέρδη.

Η νέα συνεργασία της Zara Tindall με την πολυτελή μάρκα Musto πιστεύεται ότι απέφερε κέρδος 200.000 λιρών την ώρα που ο γαμπρός της πριγκίπισσας Άννα φαίνεται πως θα εμφανιστεί στο «I'm a Celebrity» του ITV τον επόμενο μήνα, κερδίζοντας 150.000 λίρες, αν και οι λεπτομέρειες παραμένουν κρυφές.

Στο μεταξύ, η Zara συνεργάζεται στενά με μια σειρά από μάρκες καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής της, έχοντας έτσι ένα σταθερό εισόδημα. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, φωτογραφήθηκε κοντά στο σπίτι της στο Gloucestershire για το brand Musto, με το οποίο διατηρεί μια μακροχρόνια συνεργασία.

Σύμφωνα με τον ειδικό Nick Ede, η συμφωνία είναι πολύ επικερδής για το ζευγάρι, λέγοντας ότι «ενδεχομένως να υπάρχει ποσοστό επί των πωλήσεων, το οποίο μπορεί πραγματικά να αυξήσει τα έσοδα. Οι επώνυμες εταρείες το κάνουν αυτό για να κινητοποιήσουν το άτομο με το οποίο συνεργάζονται, ώστε να προωθήσει και να φορέσει περισσότερο τη μάρκα, καθώς αυτό θα αυξήσει τις πωλήσεις και τα έσοδα και για τα δύο συνεργαζόμενα μέρη».

Ο εμπειρογνώμονας αποκάλυψε επίσης, ότι η μητέρα των τριών παιδιών είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει τις υπάρχουσες επιτυχημένες συμφωνίες της για να διαπραγματευτεί άλλα συμβόλαια. «Άλλες επωνυμίες θα προσέχουν την απήχησή της και ενδεχομένως να υπάρξει ένας... πόλεμος προσφορών για εκείνη», τόνισε, εκτιμώντας ότι όπως έχει υπολογιστεί, η ανιψιά του βασιλιά Καρόλου θα μπορούσε να είχε κερδίσει 500.000 λίρες για αυτές τις συμφωνίες με το brand Musto.

Επικερδείς συμφωνίες με Land Rover και Rolex

Η Land Rover είναι μια ακόμα από τις συνεργασίες της Zara Tindall. Το 2006, έγινε επίσημη πρέσβειρα της μάρκας, ενισχύοντας τους ήδη άψογους δεσμούς της μάρκας με τη βασιλική οικογένεια καθώς όπως εκτιμάται, η βασίλισσα είχε λιγότερα από 30 Land Rover, ενώ όλα τα παιδιά της και τα περισσότερα εγγόνια της οδηγούν τη συγκεκριμένη μάρκα.

Η Zara έγινε το πρώτο άτομο που έλαβε τα κλειδιά ενός Range Rover Evoque το 2011 παρουσιάζοντας παράλληλα, μια υποτροφία σε γυναίκες για εκπαίδευση στη μηχανική, με χορηγία της εταιρείας. Μάλιστα, κάθε χρόνο χορηγούν τους ιππικούς αγώνες της.

Ο Nick Ede υπολόγισε ότι η Zara μπορεί να κερδίζει 200.000 λίρες ετησίως από αυτή τη συνεργασία.

Παράλληλα, η Zara Tindall απολαμβάνει τη συνεργασία της με τη Rolex και είναι πιθανό να κερδίζει 100.000 λίρες, φορώντας ρολόγια σε αρκετούς ιππικούς αγώνες ή όταν κυκλοφορεί με την οικογένειά της.

Επίσης, το 2018, η Zara ξεκίνησε συνεργασία με τη Calleija, φορώντας πολυτελή κοσμήματα και κερδίζοντας, όπως εκτιμάται, 80.000 λίρες. Άλλωστε, η συλλογή Zara Phillips από την Calleija είναι μια σειρά από εκλεκτά κοσμήματα, εμπνευσμένα από την ιππασία. Για παράδειγμα, ένα δαχτυλίδι που έχει σχεδιάσει για την αυστραλιανή μάρκα, κοστίζει περίπου 7.000 λίρες και η Zara παίρνει ποσοστό από τις πωλήσεις.

Οι «χρυσές» συνεργασίες του Mike Tindall

Από την πλευρά του, ο Mike Tindall έχει κι εκείνος τις δικές του συνεργασίες. Για παράδειγμα, το 2019, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Pueris CBD, μια εταιρεία που πωλεί προϊόντα κάνναβης. «Η Pueris είναι έχει τα ''ηνία'' στο λάδι CBD και παρόλο που είναι ακόμα κάτι σχετικά νέο στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρο», είπε ο Nick.

«Ο Mike θα έχει πληρωθεί με μια προκαταβολή περίπου 50.000 λιρών, συν ότι θα λάβει ποσοστά για οποιοδήποτε μπουκάλι που πωλείται», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top