LIKE ONLINE

Άντρας πέρασε 21 χρόνια στη φυλακή - Αποκαλύπτει τι τον μπερδεύει περισσότερο στον έξω κόσμο

Άντρας πέρασε 21 χρόνια στη φυλακή - Αποκαλύπτει τι τον μπερδεύει περισσότερο στον έξω κόσμο

Η τεχνολογία, δεν προχωράει απλά, αλλά καλπάζει. Χρόνο με το χρόνο αλλάζουν πολλά. Αναλογιστείτε μόνο ότι smartphones, social media και πλατφόρμες ήταν παντελώς άγνωστες πριν από 21 χρόνια. Τότε που ένας άντρας έμπαινε στη φυλακή.

Ο Michael Lacey - γνωστός και ως Comrade Sinque - πλέον TikToker από τις ΗΠΑ, έκανε φυλακή για 21 χρόνια, οπότε δεν είχε γνώση του τι συνέβαινε ακριβώς στον κόσμο, από την τεχνολογία, την καθημερινότητα κτλ. Αποτέλεσμα αυτών; Να βγει έξω και πολλά πράγματα να του είναι άγνωστα ή να τον μπερδεύουν.

Έχοντας γίνει γνωστός από τα βίντεο που κάνει στο TikTok «μοιραζόμενος» τις εμπειρίες που είχε στη φυλακή, ο Michael Lacey δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο, μέσα από το οποίο εξηγεί τι τον μπερδεύει περισσότερο στην έξω ζωή μετά την αποφυλάκισή του.

Ο Αμερικανός δείχνει αρκετά μπερδεμένος με το πώς να δουλεύει μια συσκευή ανθρακούχων ποτών, ξέρετε αυτές που βγάζουμε τα αναψυκτικά, ενώ εξηγεί πως τον μπερδεύουν και οι κυκλικοί κόμβοι.

«Όταν πήγα στη φυλακή το 1997, οι κυκλικοί κόμβοι δεν ήταν πολύ συνηθισμένοι στην Ιντιανάπολη. Όταν γύρισα σπίτι είχαν γίνει πολύ συνηθισμένοι. Μια μέρα βγαίνω έξω με το αυτοκίνητο και πέφτω σε έναν κυκλικό κόμβο και δεν ήξερα τι στο διάβολο να κάνω».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top