LIKE ONLINE

Πανικός σε πτήση όταν η καμπίνα γέμισε καπνούς - Το πλήρωμα τους καλούσε να προσευχηθούν - Βίντεο

Πανικός σε πτήση όταν η καμπίνα γέμισε καπνούς - Το πλήρωμα τους καλούσε να προσευχηθούν - Βίντεο

Βίντεο από τον εσωτερικό χώρο αεροπλάνου δείχνει τις «δύσκολες» στιγμές που έζησαν οι επιβάτες, όταν πυκνός καπνός κάλυψε τα πάντα μέσα στη καμπίνα, με τους ίδιους να λένε στη συνέχεια ότι πάλευαν να αναπνεύσουν για 25 λεπτά.

Το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στην πτήση με αριθμό SG 3735, ένα αεροσκάφος της SpiceJet που απογειώθηκε από την Γκόα της Ινδίας.

Ένας από τους επιβάτες, ο Vivek Vishal, υποστήριξε: «Η SpiceJet διακινδυνεύει τη ζωή των ανθρώπων. Πνιγόμασταν για πάνω από 25 λεπτά και δεν άνοιγαν ούτε οι μάσκες οξυγόνου. Θα πρέπει να ληφθούν αυστηρά ποινικά μέτρα κατά μιας τόσο «επικίνδυνης» αεροπορικής εταιρείας».

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, οι επιβάτες απομακρύνθηκαν σύντομα μετά την αναγκαστική προσγείωση στο Χαϊντεραμπάντ της Ινδίας, όπου ο πιλότος ενημέρωσε τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας για το περιστατικό.

Σοκ προκαλεί η πληροφορία ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους είπε στους επιβάτες να «αρχίσουν να προσεύχονται» την ώρα που όλοι βρίσκονταν σε πανικό. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Ένας από τους επιβάτες καταγγέλλει επίσης ότι το πλήρωμα άρπαξε το τηλέφωνό του και ανάγκασε έναν άλλο επιβάτη να διαγράψει τυχόν φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό.

Η SpiceJet εξήγησε ότι ο καπνός οφειλόταν στο σύστημα κλιματισμού του αεροσκάφους και ότι το πλήρωμά της χειρίστηκε την κατάσταση σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Παρόλα αυτά, ένας άλλος επιβάτης, ο Anil P, ισχυρίστηκε ότι κάτι δεν πήγε καλά στο μπάνιο: «Ακούσαμε το πλήρωμα να μιλάει σιγανά αφού κάτι συνέβη και σε άλλα 20 περίπου λεπτά, ο καπνός ήταν παντού γύρω μας. Αισθανθήκαμε να πνιγόμαστε. Ωστόσο, τα φώτα άναψαν και το πλήρωμα μας ζήτησε να μην αφήσουμε τις θέσεις μας και να σταματήσουμε να μιλάμε».

Τέλος, η αεροπορική εταιρεία αντιμετωπίζει ήδη πειθαρχικές διώξεις από τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top