Κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο προσώπων, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου. Οι δύο συλληφθέντες είχαν εντοπιστεί από περίπολο της Αστυνομίας, να επιβαίνουν αυτοκινήτου, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.

Ήταν γύρω στις 11.50μ.μ. χθες, όταν μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε σε δρόμο της Λεμεσού, αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 13 Οκτωβρίου 2022. Εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο πρόσωπα.

Το αυτοκίνητο ανακόπηκε για έλεγχο και από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας 28 και 26 ετών, κάτοικοι Λεμεσού. Οι δύο συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE