Ελληνοκύπριος πατέρας ψάχνει το παιδί του – Το άρπαξε η μητέρα του και έφυγε

Ελληνοκύπριος πατέρας ψάχνει το παιδί του – Το άρπαξε η μητέρα του και έφυγε

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 27χρονης μητέρας.

Υπόθεση αρπαγής ανηλίκου εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 38χρονος Ελληνοκύπριος κατήγγειλε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων  Πάφου ότι η σύζυγος του   με την οποία βρίσκονται σε διάσταση πήρε το παιδί τους και αναχώρησε για το εξωτερικό.

Ο 38χρονος ανέφερε πως η σύζυγος του 27 ετών από την Ουκρανία με την οποία είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι  ηλικίας 6 ετών αυτή την στιγμή βρίσκονται σε διάσταση ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Με δική της πρωτοβουλία,  είπε επίσης ο 38χρονος πατέρας,  η 27χρονη πήρε το παιδί τους και αναχώρησε από τη Κύπρο παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα.

Η Αστυνομία μετά την καταγγελία  προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης της 27χρονης και καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE