Ωχ η καημένη – Ηθοποιός βρήκε το αυτοκίνητο της σπασμένο στο κέντρο της πόλης!

Ωχ η καημένη – Ηθοποιός βρήκε το αυτοκίνητο της σπασμένο στο κέντρο της πόλης!

Δεν ήταν η μέρα της σήμερα.... Τουλάχιστον έτσι το εξηγεί η ίδια ύστερα από όσα της συνέβησαν.

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας σήμερα, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα μίνι διακοπών με τους γονείς της. Η επιστροφή στην Αθήνα όμως της βγήκε ξινή. Όπως έγραψε η ίδια πριν λίγο στο Facebook της άγνωστοι της έσπασαν το αυτοκίνητο στον πεζόδρομο Σταδίου και Σανταρόζα και της έκλεψαν τον υπολογιστή της που τον είχε κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Και τα βάσανά της δεν τελείωσαν εκεί.

Διαβάστε τι έγραψε: 
"Περίεργες οι μέρες που ζούμε...Άφησα το αυτοκίνητο μου για πέντε λεπτά στον πεζόδρομο Σταδίου και Σανταρόζα(πιο κέντρο πεθαίνεις) και γυρίζοντας βρήκα το τζάμι σπασμένο και φυσικά έλειπε ο υπολογιστής που τον είχα βάλει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και δεν υπήρχε περίπτωση να τον δει ανθρώπου μάτι.Η Αστυνομία μου είπε λοιπόν ότι έχουν ανιχνευτή ηλεκτρονικών συσκευών και γι αυτό εντόπισαν τον υπολογιστή κι έσπασαν μόνο το δικό μου αυτοκίνητο.Μην αφήνετε τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο (κινητά κλπ) γιατί ακόμα κι αν είναι πολύ καλά κρυμμένα τα βρίσκουν.Φτάνοντας δε στο σπίτι μου βλέπω πυροσβεστική, αστυνομία κι ο καπνός τόσο πηχτός που δεν μπορούσες να ανασάνεις. Είχαν βάλει φωτιά στον κάδο απέναντι απ την πολυκατοικία μου!! Μάλλον δεν ήταν η μέρα μου,ε;!!"


Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE