Τροχαίο στην Πάφο: Τραυματίστηκε 48χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο στην Πάφο:  Τραυματίστηκε 48χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

O τραυματισμός μιας γυναίκας, ηλικίας 48 ετών, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος το Σάββατο, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οδική σύγκρουση σημειώθηκε στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων.

Συγκεκριμένα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου δύο οχήματα συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο αυτή κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE