Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 19χρονη τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη στη Λεμεσό, το βράδυ που πέρασε, διερευνά η Αστυνομία. Η 19χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, ενώ η 19χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο στον νέο δρόμο Λιμανιού, στη Λεμεσό, με συνοδηγό 17χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημά της συγκρούστηκε πλευρικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε στην ίδια κατεύθυνση, άντρας ηλικίας 43 ετών, με συνοδηγό δεύτερο άντρα.

Από τη σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα κινήθηκαν αριστερά και προσέκρουσαν σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 19χρονη και 17χρονη, περιστράφηκε εντός του δρόμου, με αποτέλεσμα η 19χρονη να εκτιναχθεί εκτός του οχήματος και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τη 19χρονη και τη 17χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι, η 19χρονη φέρει κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι, και κατάγματα στο θώρακα. Αυτή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση. Η 17χρονη κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για παρακολούθηση, αφού δεν φαίνεται να έχει υποστεί οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE