Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών - Πήρε ποινή φυλάκησης και στέρηση άδειας οδήγησης

Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών - Πήρε ποινή φυλάκησης και στέρηση άδειας οδήγησης

Ποινές φυλάκισης και στέρησης της άδειας οδήγησης του, επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 30 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, καθώς και υποθέσεων παραβάσεων τροχαίας, που ο 30χρονος διέπραξε σε άλλη ημερομηνία.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε θετικός σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, που υποβλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας, στις 14 Δεκεμβρίου, 2021, όταν και ανακόπηκε για έλεγχο, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λάρνακα.

Στις 07 Απριλίου, 2022, ο 30χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς, χωρίς να φέρει ζώνη ασφαλείας. Αυτός καταγγέλθηκε εξωδίκως, με ειδοποίηση πληρωμής του ποσού των 150 ευρώ, ενώ επιβλήθηκαν και τρεις βαθμοί ποινής στην άδεια οδήγησης του. Την ίδια ώρα, ο 30χρονος κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να δώσει δείγματα για έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, ωστόσο αυτός αρνήθηκε να το πράξει, κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Η υπόθεση άρνησης να δώσει δείγματα για εξέταση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών καταχωρήθηκε για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ενώπιον του οποίου επίσης καταχωρήθηκε και η υπόθεση παράλειψης χρήσης ζώνης ασφαλείας, αφού ο 30χρονος δεν αποπλήρωσε την εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής που του είχε εκδοθεί.

Εκδικάζοντας τις τρεις υποθέσεις, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, επέβαλε σήμερα στον 30χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας 40 ημερών και ποινή στέρησης της άδειας οδήγησης του για περίοδο 60 ημερών, με ισχύ από την ημέρα αποφυλάκισης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE