ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Με διαδικασία εξπρές στον ανακριτή η 38χρονη, πήρε προθεσμία

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Με διαδικασία εξπρές στον ανακριτή η 38χρονη, πήρε προθεσμία

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και από την… πίσω πόρτα, πριν καν το ρολόι δείξει 08:00 το πρωί, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της, μέσα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σε αποκλειστικά πλάνα που μετέδωσε το MEGA, η 38χρονη, με χειροπέδες πισθάγκωνα, μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά και η μεταγωγή έγινε τόσο νωρίς για να μην υπάρξει περίπτωση αντιδράσεων.

Υπήρξε μάλιστα ένα… απρόοπτο, αφού όταν οι αστυνομικοί που τη συνόδευαν, χτύπησαν την πόρτα, δεν τους άνοιξε κανείς και χρειάστηκε να περάσουν κάποια λεπτά για να μπει η κατηγορούμενη στο κτήριο!

Λίγα λεπτά μετά την… επεισοδιακή άφιξή της, η 38χρονη έφυγε από το γραφείο της ανακρίτριας. Η κατηγορούμενη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η 38χρονη παραδόθηκε με… κινηματογραφικό τρόπο το απόγευμα της Τρίτης (25.10.2022), με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα να κάνει λόγο για κακοποιημένη γυναίκα, που έκανε την επίθεση με καυστικό υγρό γιατί δέχτηκε επίθεση από τον 36χρονο.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top