Ανησυχία στο Παλάτι: Δημοσιεύματα για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου - Eχει καταρρεύσει ψυχικά και σωματικά

Ανησυχία στο Παλάτι: Δημοσιεύματα για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου - Eχει καταρρεύσει ψυχικά και σωματικά

Ο Κάρολος «πάσχει από κατάθλιψη και είπε στη γυναίκα του Καμίλα ότι η νέα του ζωή είναι πολύ δύσκολη για αυτόν.

Ανησυχία στο Παλάτι καθώς ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας σύμφωνα με τη γαλλόφωνη Le Matin. Μάλιστα όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο βασιλιάς Κάρολος έχει καταρρεύσει ψυχικά και σωματικά μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Οι γιατροί κάνουν λόγο για «τεράστια κρίση» που θα πρέπει να ξεπεράσει ενώ σύμφωνα υπαλλήλους και άλλες πηγές από το Παλάτι ο Κάρολος «πάσχει από κατάθλιψη και είπε στη γυναίκα του Καμίλα ότι η νέα του ζωή είναι πολύ δύσκολη για αυτόν. Είναι κουρασμένος και πανικόβλητος για το τι τον περιμένει ως βασιλιά».

Σύμφωνα πάντα με την Le Matin, βασιλεία του Καρόλου ενδέχεται να είναι μια από τις «συντομότερες των τελευταίων 200 ετών». Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο νέος βασιλιάς δεν είναι μόνο ψυχολογικής φύσεως καθώς ο 73χρονος Κάρολος εμφανίζεται με πρησμένα κόκκινα χέρια σε πολλές φωτογραφίες.

Όπως εξηγούν οι γιατροί «τα κόκκινα και πρησμένα δάχτυλά του μπορεί να υποδηλώνουν οίδημα, που είναι σημάδι καρδιακής ανεπάρκειας. Αν η καρδιά είναι αδύναμη, το αίμα δεν διοχετεύεται στα άκρα».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάσταση και σύμφωνα πάντα με το άρθρο «οι ι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος. Η βασιλεία του Καρόλου θα είναι μια από τις συντομότερες των τελευταίων 200 ετών. Ακόμη και πριν από το θάνατο της βασίλισσας, η υγεία της ήταν ήδη ανησυχητική για τους ίδιους λόγους. Πράγματι, ήδη από το 2019, τα πρησμένα χέρια και τα δάχτυλά του ήταν πηγή ανησυχίας».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE