Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο νικητής του πρώτου Survivor τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία που ετοιμάζει, με αποτέλεσμα να πάει για αποκατάσταση.

Εκεί, όμως, διαπίστωσε ότι έχει ένα θέμα με το διάφραγμά του κι έτσι οι γιατροί του συνέστησαν τη χειρουργική επέμβαση, η οποία έγινε χθες.

«Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πάρει εξιτήριο από κλινική των βορείων προαστίων. Πήγε έκανε μια επέμβαση για το διάφραγμά του. Η ιστορία είναι αλλού. Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε γυρίσματα για τις ταινίες και εκεί είχε έναν τραυματισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό.

«Μπαίνοντας λοιπόν στο νοσοκομείο για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του, διαπίστωσε πως είχε ένα πρόβλημα στο διάφραγμα. Έκανε χθες την επέμβαση και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να πάρει το εξιτήριο» καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, επιβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

BEST OF TOTHEMAONLINE