Κωνσταντίνος Αργυρός: «Άνοιξε πανιά» με 50 Cent - Στον λαιμό του τυλιγμένη η ελληνική σημαία - Φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Άνοιξε πανιά» με 50 Cent - Στον λαιμό του τυλιγμένη η ελληνική σημαία - Φωτογραφίες

Μια ημέρα πριν από την συναυλία τους στο ΟΑΚΑ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent έβγαλαν φωτογραφία μέσα από γιοτ με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και τον ήλιο την ώρα που έδυε.

Η συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή και του Αμερικανού ράπερ θα δοθεί την Κυριακή 30/10, μετά από τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι δύο καλλιτέχνες βρήκαν την ευκαιρία να γνωριστούν λίγο καλύτερα πριν βγουν μαζί στη σκηνή.

Μάλιστα, λόγω 28ης Οκτωβρίου ο Αργυρός εμφανίστηκε με την ελληνική σημαία.

«Στην Αθήνα με τους φίλους μου, 50 Cent, Lenny Grant και Tony Yayo. Προθερμαινόμαστε!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση εδώ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE