Επεισόδια Πουρνάρα: Ψάχνει 5 πρόσωπα η Αστυνομία - Αναμένονται συλλήψεις

Επεισόδια Πουρνάρα: Ψάχνει 5 πρόσωπα η Αστυνομία - Αναμένονται συλλήψεις

Εντάλματα σύλληψης για πέντε αλλοδαπούς εξέδωσε η Αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που εξελίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών «Πουρνάρα».

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι αρκετοί από τους μετανάστες που είχαν προσπαθήσει να φύγουν από το Πουρνάρα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, έχουν επιστρέψει εκεί, ενώ άλλοι παραμένουν εκτός Κέντρου.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή, κατέληξε ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Όπως όλα δείχνουν, τα επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ δύο ομάδων που σχηματίστηκαν από άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων που φιλοξενούνται στο Κέντρο, ενώ κατά τις συμπλοκές ξέσπασε και φωτιά. Μάλιστα υπήρξαν και τραυματίες.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στυλιανός Παπαθεοδώρου απέδωσε τα επεισόδια στον υπερπληθυσμό στο Κέντρο, τις διαφορετικές εθνικότητες που διαμένουν σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.