Ρίγη συγκίνησης σε πτήση - Μέλη χορωδίας τραγούδησαν για την κατεχόμενη Κύπρο -Δείτε το βίντεο

Ρίγη συγκίνησης σε πτήση - Μέλη χορωδίας τραγούδησαν για την κατεχόμενη Κύπρο -Δείτε το βίντεο

Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης από την Κύπρο προς την Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί μέλη της χορωδίας του Πανεπιστημίου Αθηνών άρχισαν να τραγουδούν για την κατεχόμενη Κύπρο.

Το όμορφο βίντεο κατέγραψε ανάμεσα σε άλλους ο γνωστός ηθοποιός, Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος το ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Αυτή τη νέα γενιά χρειαζόμαστε. Που τολμά να τραγουδήσει, να δημιουργήσει και εμπνεύσει», ήταν το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτησή του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE