Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Γύρω στις 12.30π.μ. εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, σε χωράφι στην περιοχή Σιάς.
Συγκεκριμένα, μια νεαρή γυναίκα στην περιοχή του Σεντ Λούις ξέφυγε από την αστυνομία, έκλεψε ένα περιπολικό και το τράκαρε σε ένα δέντρο το απόγευμα της Κυριακής.
She Wasn’t Going To Jail At First. But Baby Did She Ruin That 😭🤣 St. Louis Is A Wild Place 😭😭🤣 pic.twitter.com/GTzsoAUbpu
— Suzy Bee (@EssBeeSaid) October 10, 2022
Οι αστυνομικοί της Βόρειας Κομητείας φαίνεται να πήγαν στη συγκεκριμένη γειτονιά, αφού ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για γυναίκα που αντιμετώπιζε πιθανά προβλήματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούσε ανθρώπους σε όλη τη γειτονιά.
Το βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να συνομιλούν με τη γυναίκα σε έναν ήσυχο δρόμο στο βόρειο St. Louis County. Στη συνέχεια, αρχίζει να τρέχει προς το δρόμο.
«Τι στο διάολο» λέει κάποιος.
Η γυναίκα κάνει κύκλους γύρω από το περιπολικό και μπαίνει μέσα. Οι σαστισμένοι αστυνομικοί προσπαθούν να την τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητο, αλλά εκείνη βάζει μπρος.
«Σκατά!» φωνάζει κάποιος στο βάθος. «Σκατά! Σας πήρε όλους... Σκατά! Σκατά! Γαμώτο! Oh shiiii! Oh damn!»
Η γυναίκα δεν κατάφερε να πάει μακριά, αφού λίγα μέτρα πιο κάτω προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Τελικά οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν τη κοπέλα από το περιπολικό σώα και αβλαβής. Ωστόσο, το περιπολικό δεν είχε την ίδια τύχη.
Πηγή: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις