Επίθεση από Γιατσενιούκ: Η Ουκρανία δεν εκβιάζει όπως η Ελλάδα

Επίθεση από Γιατσενιούκ: Η Ουκρανία δεν εκβιάζει όπως η Ελλάδα

Χωρίς λόγο και αιτία, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιατσενιούκ επιτέθηκε με σφοδρότητα στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ουκρανός πρωθυπουργός στο CNBC, ανέφερε πως η χώρα του αντιμετωπίζει κι αυτή οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν εκβιάζει κανέναν – όπως κάνει η Ελλάδα.
«Εμείς κάνουμε το καθήκον μας και δεν εκβιάζουμε κανένα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε,
«κατανοούμε ότι για να στηρίξει ο κόσμος την Ουκρανία πρέπει να στηρίξουμε πρώτα εμείς τον εαυτό μας, δείχνοντας αληθινή πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις».
Παράλληλα, ο κ. Γιατσενιούκ χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το δημοψήφισμα και τη μετάθεση της ευθύνης από τους πολιτικούς στον λαό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE