Εγκρίθηκε από το Eurogroup δάνειο -«γέφυρα» 7 δισ. ευρώ

Εγκρίθηκε από το Eurogroup δάνειο -«γέφυρα» 7 δισ. ευρώ

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg που επικαλείται αξιωματούχο με γνώση της απόφασης, υπήρξε κατ'αρχήν έγκριση, στη συνεδρίαση του συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, για δάνειο - γέφυρα επτά δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο μόλις αποσαφηνιστούν οι τεχνικές λεπτομέρειες και ψηφίσουν τα εθνικά κοινοβούλια για τη συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της, πρόσθεσε ο αξιωματούχος στο Bloomberg.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE