Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο - Χειροπέδες σε 40χρονο

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο - Χειροπέδες σε 40χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 40 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία, μετά την άφιξη στην ελεύθερη Αμμόχωστο, χθες το βράδυ, αριθμού μεταναστών με θαλάσσιο σκάφος.

Το θαλάσσιο σκάφος, έγινε αντιληπτό γύρω στις 8.15 χθες το βράδυ, ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο. Μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας εντόπισαν το σκάφος και μετέφεραν τους μετανάστες (17 άνδρες, εκ των οποίων τέσσερις ανήλικοι) με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου. Στη συνέχεια, ακολούθησαν εξετάσεις για εξακρίβωση των στοιχείων τους και μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας ΠΟΥΡΝΑΡΑ.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν ο καπετάνιος της βάρκας με την οποία ταξίδευαν οι μετανάστες και συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE