Διέρρηξαν οικίες στην Τσάδα - Έκλεψαν αντικείμενα αξίας άνω των 12 χιλ. ευρώ

Διέρρηξαν οικίες στην Τσάδα - Έκλεψαν αντικείμενα αξίας άνω των 12 χιλ. ευρώ

Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρυσαφικά συνολικής αξίας άνω των 12 χιλ. ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 21:10 το βράδυ της Παρασκευής καταγγέλθηκε από 52χρονη η οποία διαμένει στην Τσάδα ότι διαρρήχτηκε η κατοικία της και κλαπήκαν διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 12.700 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού Στρουμπιού επισκέφτηκαν την σκηνή και έγιναν επιτόπιες εξετάσεις ενώ συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια. Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είσοδος των φερόμενων δραστών επιτεύχθηκε μέσω της παραβίασης με αιχμηρό αντικείμενοτης πλαινής συρόμενης αλουμινένιας πόρτα του δωματίου της κατοικίας.

Η κατοικία δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου και τον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού.

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με την Αστυνομία στις 23:30 καταγγέλθηκε από Ευρωπαϊο πολίτη κάτοικο Τσάδας ότι κλάπηκαν διάφορα ρολόγια άγνωστης αξίας από την κατοικία του.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι φερόμενοι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο παραβιάζοντας πλαϊνή αλουμινένια πόρτα του υπνοδωματίου της κατοικίας.

Από την σκηνή τα μέλη της δύναμις συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE