Κεντρικές Φυλακές: Υπό οκταήμερη κράτηση 11 πρόσωπα για την υπόθεση φόνου

Κεντρικές Φυλακές: Υπό οκταήμερη κράτηση 11 πρόσωπα για την υπόθεση φόνου

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε τρία πρόσωπα ηλικίας 22, 27 και 28 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση φόνου του 41χρονου Tansu Cidan, που διαπράχθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, στις 27 Οκτωβρίου 2022 (Δελτίο Τύπου 2, ημερομηνίας 28/10/2022, σχετικό).

Επίσης, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ανανέωσε για ακόμη οκτώ ημέρες, το διάταγμα κράτησης για άλλα οκτώ πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί στις 28 Οκτωβρίου (Τα Δελτία Τύπου 1&3, ημερομηνίας 29/10/2022 είναι σχετικά).

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντάται σήμερα το πρωί στο Παρίσι με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με βασικά θέματα τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις ευρωτουρκικές σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE