Χάθηκαν από χθες (05/11) τα ίχνη 33χρονου στο Παραλίμνι - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν από χθες (05/11) τα ίχνη 33χρονου στο Παραλίμνι - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Heikki Mikael Vuorilehto, 33 ετών, από τη Φιλανδία, κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος απουσιάζει από χθες 05/11/2022, από το Παραλίμνι.

Ο 33χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και κατά την αναχώρηση του φορούσε άσπρη μακρυμάνικη φανέλα, μαύρο κοντό παντελόνι και πράσινες παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE