ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Κυρατζή: Η Διευθύντρια που είναι πάντα στη διάθεση όλων για να τους βοηθήσει

Μαρία Κυρατζή: Η Διευθύντρια που είναι πάντα στη διάθεση όλων για να τους βοηθήσει

Πολλές φορές, κυρίως στο παρελθόν, οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας έχουν βρεθεί στο στόχαστρο, δεχόμενες επικρίσεις και βολές για τον τρόπο χειρισμού διάφορων περιπτώσεων. Το εν λόγω κλίμα, έχει αναστραφεί σημαντικά από το 2019 και μετά, όταν και ανέλαβε Διευθύντρια η Μαρία Κυρατζή.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που τροχιοδρόμησε αρκετές αλλαγές, με κύριο στόχο τον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών και την αλλαγή της εικόνας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Η ευαισθησία της για τον κάθε πολίτη που χρήζει βοήθειας είναι ξεκάθαρη και αυταπόδεικτη. Είναι πραγματικά στη διάθεση όλων, οποιαδήποτε ώρα της μέρας, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, έτοιμη να δώσει λύσεις, εκεί και όπου μπορεί.

Αυτό δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά κάτι που αποδεικνύεται στην πράξη, αφού κάθε φορά που το ThemaOnline αναδεικνύει μία ανθρώπινη ιστορία, επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον. Ζητά να μάθει περισσότερες πληροφορίες και στις πλείστες των περιπτώσεων επικοινωνεί η ίδια μαζί με τους πολίτες, τους ακούει, καταγράφει τις ανάγκες τους και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βοηθηθούν.

*Το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί πρωτοβουλία της ομάδας του Themaonline, ως ελάχιστο "ευχαριστώ" στην κα Κυρατζή για την ανιδιοτελή προσφορά και ανταπόκριση της, στις ανάγκες των πολιτών. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top