Στην αντεπίθεση ο ΔΗΣΥ για τις παρακολουθήσεις - «Η λάσπη επιστρέφει πάντα σε εκείνον που τη ρίχνει»

Στην αντεπίθεση ο ΔΗΣΥ για τις παρακολουθήσεις - «Η λάσπη επιστρέφει πάντα σε εκείνον που τη ρίχνει»

Απάντηση στην αντιπολίτευση αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, δίνει ο ΔΗΣΥ με γραπτή ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει ανάμεσα σε άλλα για τον Αβέρωφ Νεοφύτου «δεν υπάρχει η παραμικρή κατηγορία εναντίον του»

«Όπως έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν, ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη και είναι ο πρώτος που θέλει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των παρακολουθήσεων. Με ξεκάθαρο τρόπο στεκόμαστε απέναντι σε κάθε παραβίαση προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα προς πάσα κατεύθυνση και αυτό επαναλαμβάνουμε και σήμερα.

Την ίδια ώρα όμως δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε την παραδοξότητα και την πολιτική σκοπιμότητα του να εγκαλείται από κόμματα της αντιπολίτευσης και να πρέπει να αποδεικνύει κάποιος πως δεν είναι ένοχος, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αβέρωφ Νεοφύτου, όταν δεν υπάρχει η παραμικρή κατηγορία εναντίον του.

Η λάσπη επιστρέφει πάντα σε εκείνον που τη ρίχνει», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE