Σήμερα η συνάντηση των επιδημιολόγων για την αύξηση των κρουσμάτων - Τι αναμένεται να συζητηθεί

Σήμερα η συνάντηση των επιδημιολόγων για την αύξηση των κρουσμάτων - Τι αναμένεται να συζητηθεί

Στο Υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι θα συναντήσει τα μέλη της της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό ο Υπουργός Υγείας.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline το μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, Δρ Πέτρος Καραγιάννης, ο Υπουργός ζήτησε συνάντηση με αφορμή την απότομη αύξηση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες και τις νέες μεταλλάξεις.

«Δεν θα πάρουμε κάποια πρόταση για μέτρα και δεν αναμένω να παρθεί κάποια απόφαση σήμερα», τόνισε ο Δρ. Καραγιάννης.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα, μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, όπου παρουσίασε τον προϋπολογισμό του Υπουργείου του για το 2023, ο Υπ. Υγείας τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου «δεν είναι η επαναφορά οποιωνδήποτε νέων μέτρων», διαμηνύοντας ωστόσο ότι «με την πανδημία δεν τελειώσαμε» και ότι «δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.