Σήμερα η συνάντηση των επιδημιολόγων για την αύξηση των κρουσμάτων - Τι αναμένεται να συζητηθεί

Σήμερα η συνάντηση των επιδημιολόγων για την αύξηση των κρουσμάτων - Τι αναμένεται να συζητηθεί

Στο Υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι θα συναντήσει τα μέλη της της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό ο Υπουργός Υγείας.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline το μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, Δρ Πέτρος Καραγιάννης, ο Υπουργός ζήτησε συνάντηση με αφορμή την απότομη αύξηση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες και τις νέες μεταλλάξεις.

«Δεν θα πάρουμε κάποια πρόταση για μέτρα και δεν αναμένω να παρθεί κάποια απόφαση σήμερα», τόνισε ο Δρ. Καραγιάννης.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα, μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, όπου παρουσίασε τον προϋπολογισμό του Υπουργείου του για το 2023, ο Υπ. Υγείας τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου «δεν είναι η επαναφορά οποιωνδήποτε νέων μέτρων», διαμηνύοντας ωστόσο ότι «με την πανδημία δεν τελειώσαμε» και ότι «δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE