ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είμαι ο Λοβάλα από το Καμερούν - Όποιος Αφρικανός δεν σέβεται την Κύπρο, στείλτε τον πίσω στην χώρα του» - Βίντεο

«Είμαι ο Λοβάλα από το Καμερούν - Όποιος Αφρικανός δεν σέβεται την Κύπρο, στείλτε τον πίσω στην χώρα του» - Βίντεο

Ένα βίντεο το οποίο απέσπασε αρκετά σχόλια συγχαρητηρίων. Ένα βίντεο από τον Lovala Eugene , με καταγωγή από το Καμερούν, ο οποίος έφτασε στη Κύπρο πριν 4 χρόνια και όπως δηλώνει νιώθει απογοητευμένος με συμπατριώτες του και Αφρικανούς, οι οποίοι δεν σέβονται την Κυπριακή φιλοξενία.

Ο Lovala , μιλώντας στα ελληνικά, εκφράζει δημόσια την άποψη του για τους πρόσφυγες από άλλες χώρες που φθάνουν και φιλοξενούνται στην Κύπρο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βίντεο που έχει αναρτήσει στο σε διαδικτυακή πλατφόρμα του Τik Tok ο Lovala Eugene, εκφράζει την δυσαρέσκεια του, για τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Κύπρο μεταξύ μεταναστών. Ιδιαίτερα μετά τα επεισόδια στο Πουρνάρα.

Στο βίντεο του, αναφέρεται στην δική του ιστορία , ευχαριστεί την Κυπριακή Δημοκρατία για την φιλοξενία και την ευκαιρία να ζήσει ως πολίτης της.

Μέσα από το βίντεο, τονίζει την κατανόηση του, προς τους Κύπριους πολίτες και την Δημοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως γνωρίζει ότι δεν είναι εύκολο για μια μικρή χώρα, όπως η Κύπρος , να δέχεται- απορροφά τόσους πολλούς πρόσφυγες και μετανάστες. Ξεκαθάρισε πως ως Αφρικανός, θεωρεί ότι όσοι φιλοξενούνται στην Κυπριακή δημοκρατία, ως πρόσφυγες, μετανάστες, οφείλουν να σέβονται τους νόμους και τους κανόνες της χώρας.

Δήλωσε μέσα από την ανάρτηση του , ότι αυτό που χρειάζονται οι Κύπριοι είναι σεβασμό. Ενώ σχολίασε τον τρόπο που μεταχειρίζονται την φιλοξενία , συμπατριώτες του, αναφέροντας κάποια παραδείγματα άσχημων συμπεριφορών.

Μάλιστα, έκανε την δική του πρόταση, αναφέροντας πως δεν αρκεί μόνο η φυλακή για όσους δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες και νόμους της Κύπρου. Συγκεκριμένα ανέφερε : «Οποίος Αφρικανός κάνει κάτι κακό στην Κύπρο, μην το πάτε μόνο φυλακή, πάρτε τον απευθείας στο αεροδρόμιο στη Λάρνακα και στείλε τον πίσω στην χώρα του».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top