ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόστιμα και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Πρόστιμα και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Πρόστιμα και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, με αναστολή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, επέβαλε την Τετάρτη στον Απόλλωνα Λεμεσού και στον ΑΠΟΕΛ, ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, σε σχέση με τα επεισόδια στο μεταξύ τους αγώνα στο Τσίρειο, στις 30 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), επιβλήθηκε πρόστιμο και στα δύο σωματεία για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Όσον αφορά την καταγγελία κατά του Απόλλωνα, αναφέρεται και ότι οι οπαδοί έκαναν χρήση προς τους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

Και στα δύο σωματεία επιβλήθηκαν επίσης «πρόστιμο και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, με αναστολή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου» για παραβιάσεις διαφόρων άρθρων των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Συγκεκριμένα, για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς, επικίνδυνων αντικειμένων όπως πυρσών και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων από οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και στην κερκίδα πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα και για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από οπαδούς εντός του γηπέδου κατά την διάρκεια του αγώνα.

Οι ποινές αφορούν επίσης κατηγορίες για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο φιλάθλων στο 23ο λεπτό του αγώνα, για προσωρινή διακοπή του αγώνα για 15 λεπτά στο 23ο λεπτό που προκάλεσαν οπαδοί των ομάδων, και για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί «με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρή αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο που προκάλεσε τραυματισμούς και περαιτέρω την προσωρινή διακοπή του υπό εξέλιξη αγώνα κατά 15 λεπτά και με την παρέμβαση της αστυνομίας αποκαταστάθηκε η τάξη».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top