Αυτοί είναι οι δωρεάν χώροι στάθμευσης για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου - Δείτε αναλυτικά

Αυτοί είναι οι δωρεάν χώροι στάθμευσης για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου - Δείτε αναλυτικά

Τους χώρους δωρεάν χώρους στάθμευσης για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Δήμος Λευκωσίας σεβόμενος την επιθυμία των πολιτών να τιμήσουν την μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β’ και να παραστούν στην κηδεία του, φροντίζει για όλες τις ενέργειες που θα διευκολύνουν την απρόσκοπτη μετάβαση τους, καθώς και την διευκόλυνση της λειτουργίας της πόλης.

Για το λόγο αυτό, οι πιο κάτω δημοτικοί χώροι στάθμευσης στην εντός των τειχών πόλη, θα είναι δωρεάν για το κοινό το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, για τις ώρες της κηδείας. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν οι χώροι:

  • Τρικούπη-Λιασίδου
  • Πενταδακτύλου
  • Τεμπών
  • Προμαχώνα Καράφα (κοντά στην Πύλη Αμμοχώστου)

Για την αποφυγή της κυκλοφοριακής συμφόρησης, ο Δήμος προτρέπει τους πολίτες να σταθμεύουν εκτός των τειχών ή στην περίμετρο και να κατευθύνονται με τα πόδια προς τον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, όπου και θα τελεστεί η κηδεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE