ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου: Συναντήθηκε με την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας

Αβέρωφ Νεοφύτου: Συναντήθηκε με την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας

Συνάντηση με την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας (Π.Ο.Π.Ο) είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από την Εκπρόσωπο Τύπου του Εκλογικού Επιτελείου κ. Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου και συνεργάτες του.

Εκ μέρους της Π.Ο.Π.Ο ο Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Στρούθος τόνισε τα εξής:

«Είχαμε σήμερα συνάντηση με τον Υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Η Π.Ο.Π.Ο. είναι η οργάνωση που αντιπροσωπεύει τις πενταμελείς οικογένειες. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή και γόνιμη συζήτηση όπως πάντα με τον κ. Πρόεδρο. Του έχουμε αναπτύξει τις θέσεις της οργάνωσης όσον αφορά το τραγικό κατάντημα του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδας μας και τρόπους με τους οποίους πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα και με κάθε τρόπο διότι το δημογραφικό είναι εθνικό θέμα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται».

Από την πλευρά της η κ. Παναγιώτου δήλωσε τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα τα 16 συγκεκριμένα μέτρα στήριξης της οικογένειας. Σήμερα είχαμε τη μεγάλη χαρά να συναντηθούμε με τους ανθρώπους που μπορούν να τα αξιοποιήσουν περισσότερο από όλους. 

Οι στόχοι μας με την παγκύπρια οργάνωση πενταμελούς οικογένειας είναι κοινοί.

Είναι ήδη σε ισχύ από την κυβέρνηση το επίδομα πολύτεκνης μάνας, η επέκταση της άδειας μητρότητας, η άδεια πατρότητας, και σωρεία άλλων μέτρων. Με τα μέτρα που σήμερα προτείνουμε στηρίζουμε ακόμη περισσότερο την οικογένεια ως θεμέλιο της κοινωνίας μας:

Βρεφονηπιακοί σταθμοί στους χώρους εργασίας.

Προσιτή στέγη και προσιτό ενοίκιο.

Έγκριση κάθε επιδόματος σε ένα μήνα.

Όλα τα σχολεία ολοήμερα. 

Παράλληλα διευρύνουμε το επίδομα τέκνου με το συνολικό ποσό να αυξάνεται για κάθε επιπλέον παιδί, εξελίσσουμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και προωθούμε την ευέλικτη εργασία. Έτσι στηρίζουμε την οικογένεια, προστατεύουμε την πολύτεκνη οικογένεια και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το δημογραφικό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top