Μάριος Παπαγεωργίου: Δεν ανήκουν σε εκείνον τα οστά που βρέθηκαν στα Δερβενοχώρια

Μάριος Παπαγεωργίου: Δεν ανήκουν σε εκείνον τα οστά που βρέθηκαν στα Δερβενοχώρια

Νέα δεδομένα προέκυψαν αναφορικά με τα οστά που είχαν εντοπιστεί σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια και την πιθανή σύνδεσή τους με τον Μάριο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, τα οστά δεν ανήκουν στον άτυχο νέο που δολοφονήθηκε, καθώς από την πρώτη ανθρωπολογική εξέταση που έγινε στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών από καθηγητή ανθρωπολόγο, προκύπτει πως η παλαιότητά των οστών συμπίπτει χρονολογικά με τη χειροβομβίδα που βρέθηκε στο σημείο και έτσι δεν μπορεί να είναι από τον Μάριο Παπαγεωργίου.

osta_papageorgiou

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό πως η χειροβομβίδα ήταν του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, πρόκειται για ενήλικο άντρα λευκής φυλής και από την παλαιότητα που εμφανίζουν τα οστά, χρονολογούνται είτε στην εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είτε του Εμφυλίου Πολέμου, μπορεί και προγενέστερα λόγω των συνθηκών σταθερής θερμοκρασίας και ψύξης εντός του σπηλαίου, σε καμία περίπτωση όμως μεταγενέστερα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ληφθεί DNA για γενετικό έλεγχο με τη βάση εξαφανισμένων προσώπων, ωστόσο δεν υπάρχει βάση από εκείνη την εποχή και άρα είναι μάλλον πιθανό τα οστά να παραμείνουν χωρίς ταυτοποίηση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE