Κεντρικές Φυλακές: Συνελήφθησαν τρεις δεσμοφύλακες για την υπόθεση φόνου

Κεντρικές Φυλακές: Συνελήφθησαν τρεις δεσμοφύλακες για την υπόθεση φόνου

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης 41χρονου στις Κεντρικές Φυλακές, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα (10/11) βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας, 53, 38 και 36 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Αύριο 11/11/2022, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.