Συνεχίζεται και σήμερα το λαϊκό προσκύνημα - Δείτε φωτογραφίες

Συνεχίζεται και σήμερα το λαϊκό προσκύνημα - Δείτε φωτογραφίες

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, σήμερα Παρασκευή το λαϊκό προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα, στην Αρχιεπισκοπή, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν τη κηδεία που θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, το βιβλίο συλλυπητηρίων, το οποίο άνοιξε από το πρωί της Τρίτης (8/11), στο Γραφείο του μακαριστού στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής (11/11).

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η Αστυνομία θα βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση, εφαρμόζοντας ειδικές ρυθμίσεις υψίστης ασφαλείας.

Ειδικότερα, τόσο εντός όσο και εκτός του Ναού, θα υπάρχουν μέλη της Αστυνομίας τα οποία θα επιτηρούν ότι όλα βαίνουν καλώς βάσει του σχεδίου. Επίσης, ειδικές ρυθμίσεις, αναμένεται να ισχύσουν στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας, με ιδιαίτερη έμφαση στους δρόμους γύρω από το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.

Δείτε φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE