Φόνος Κεντρικές Φυλακές: Ενώπιον Δικαστηρίου οι τρεις δεσμοφύλακες - Τους «έκαψαν» οι κάμερες

Φόνος Κεντρικές Φυλακές: Ενώπιον Δικαστηρίου οι τρεις δεσμοφύλακες - Τους «έκαψαν» οι κάμερες

Ενώπιον Δικαστηρίου αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα, Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, οι τρεις δεσμοφύλακες, που συνελήφθησαν χθες (10/11), στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης 41χρονου Τουρκοκύπριου Tansu Cidan στις Κεντρικές Φυλακές, το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, μετά από μελέτη των στοιχείων που κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα και κατόπιν αξιολόγησης των καταθέσεων που λήφθηκαν, προχώρησαν στη σύλληψη τριών δεσμοφυλάκων.

Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας, 53, 38 και 36 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ νωρίτερα, είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα με οδηγίες της Διεύθυνσης των Φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δεσμοφύλακες φαίνεται να μην ανταποκρίθηκαν στο κελί του του θύματος, αριθμός 4, όταν κλήθηκαν μέσω του συστήματος ειδοποίησης.

Οι τρεις οδηγούνται σήμερα (11/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE