Αβέρωφ Νεοφύτου: «Καρφιά» εναντίον Χριστοδουλίδη για εκποιήσεις - «Έχουν θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της κυπριακής οικονομίας»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Καρφιά» εναντίον Χριστοδουλίδη για εκποιήσεις - «Έχουν θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της κυπριακής οικονομίας»

«Η Κύπρος δεν χρειάζεται πειράματα και μηχανισμούς. Χρειάζεται ικανή ηγεσία, ασφάλεια και σταθερότητα», δήλωσε ο Γιώργος Χατζηγεωργίου για τις εκποιήσεις εκ μέρους του Υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση

Η κοινοπραξία κομμάτων που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, μας έδειξε χτες ποιος έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη συνεργασία. Ο ίδιος ο κ. Χριστοδουλίδης έχει ταχθεί ξεκάθαρα ενάντια στην αναστολή των εκποιήσεων.

Κάλεσε μάλιστα τα κόμματα που τον υποστηρίζουν για να βρουν κοινή γραμμή. Αυτή βρέθηκε μόνο που ήταν αντίθετη με τη δική του θέση.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τη χτεσινή τους απόφαση έχουν θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της κυπριακής οικονομίας. Κάτι που μας προτείνουν να γίνει μόνιμη πρακτική για την επόμενη πενταετία.

Η Κύπρος δεν χρειάζεται πειράματα και μηχανισμούς. Χρειάζεται ικανή ηγεσία, ασφάλεια και σταθερότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE