Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Με τα γκολ του Λοΐζου (31'), Χούπερ (61'), Μάταβζ (75') και Κακουλλή (78') η Ομόνοια επιβλήθηκε στο Ολυμπιακού με 4-0 στο ΓΣΠ.

Η εικόνα του αγώνα

Καλύτερη η Ομόνοια στα πρώτα στάδια του αγώνα ενώ ο Ολυμπιακός στηριζόταν κυρίως στις ενέργειες του Κα.

Οι πράσινοι απείλησαν στο 9' μετά από ωραία συνεργασία Χούπερ και Λοΐζου, όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε μόλις έξω. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και με τους Λοΐζου, Μπρούνο και Χούπερ δημιούργησαν ρήγματα όμως τους έλειπε η καλή τελική προσπάθεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE