Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Με τα γκολ του Λοΐζου (31'), Χούπερ (61'), Μάταβζ (75') και Κακουλλή (78') η Ομόνοια επιβλήθηκε στο Ολυμπιακού με 4-0 στο ΓΣΠ.

Η εικόνα του αγώνα

Καλύτερη η Ομόνοια στα πρώτα στάδια του αγώνα ενώ ο Ολυμπιακός στηριζόταν κυρίως στις ενέργειες του Κα.

Οι πράσινοι απείλησαν στο 9' μετά από ωραία συνεργασία Χούπερ και Λοΐζου, όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε μόλις έξω. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και με τους Λοΐζου, Μπρούνο και Χούπερ δημιούργησαν ρήγματα όμως τους έλειπε η καλή τελική προσπάθεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.