Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Με τα γκολ του Λοΐζου (31'), Χούπερ (61'), Μάταβζ (75') και Κακουλλή (78') η Ομόνοια επιβλήθηκε στο Ολυμπιακού με 4-0 στο ΓΣΠ.

Η εικόνα του αγώνα

Καλύτερη η Ομόνοια στα πρώτα στάδια του αγώνα ενώ ο Ολυμπιακός στηριζόταν κυρίως στις ενέργειες του Κα.

Οι πράσινοι απείλησαν στο 9' μετά από ωραία συνεργασία Χούπερ και Λοΐζου, όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε μόλις έξω. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και με τους Λοΐζου, Μπρούνο και Χούπερ δημιούργησαν ρήγματα όμως τους έλειπε η καλή τελική προσπάθεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE