Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Με τα γκολ του Λοΐζου (31'), Χούπερ (61'), Μάταβζ (75') και Κακουλλή (78') η Ομόνοια επιβλήθηκε στο Ολυμπιακού με 4-0 στο ΓΣΠ.

Η εικόνα του αγώνα

Καλύτερη η Ομόνοια στα πρώτα στάδια του αγώνα ενώ ο Ολυμπιακός στηριζόταν κυρίως στις ενέργειες του Κα.

Οι πράσινοι απείλησαν στο 9' μετά από ωραία συνεργασία Χούπερ και Λοΐζου, όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε μόλις έξω. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και με τους Λοΐζου, Μπρούνο και Χούπερ δημιούργησαν ρήγματα όμως τους έλειπε η καλή τελική προσπάθεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.