Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Επιβλητικό τριφύλλι με τεσσάρα στον Ολυμπιακό - Η εικόνα του αγώνα

Με τα γκολ του Λοΐζου (31'), Χούπερ (61'), Μάταβζ (75') και Κακουλλή (78') η Ομόνοια επιβλήθηκε στο Ολυμπιακού με 4-0 στο ΓΣΠ.

Η εικόνα του αγώνα

Καλύτερη η Ομόνοια στα πρώτα στάδια του αγώνα ενώ ο Ολυμπιακός στηριζόταν κυρίως στις ενέργειες του Κα.

Οι πράσινοι απείλησαν στο 9' μετά από ωραία συνεργασία Χούπερ και Λοΐζου, όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε μόλις έξω. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και με τους Λοΐζου, Μπρούνο και Χούπερ δημιούργησαν ρήγματα όμως τους έλειπε η καλή τελική προσπάθεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE