ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινητικό: «Μια κυρία ήθελε να προσφέρει δώρο σε ένα παιδάκι - Δακρυσμένη μου είπε ... «στη μνήμη του γιου μου Ξάνθου »

Συγκινητικό: «Μια κυρία ήθελε να προσφέρει δώρο σε ένα παιδάκι - Δακρυσμένη μου είπε ... «στη μνήμη του γιου μου Ξάνθου »

Μια συγκινητική στιγμή, για την διαχειρίστρια της ομάδας "Μονογονιοί/Κύπρος", όταν μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα , πρόσφερε σε οικογένεια με οικονομικές δυσκολίες, δώρο για το παιδί που είχε γενέθλια.

Αυτό που προκάλεσε την έκπληξη δεν ήταν μόνο η κίνηση, αλλά η ταυτότητα της γυναίκας που προέβη στην πιο πάνω κίνηση.

Σύμφωνα με την διαχειρίστρια της ομάδας η γυναίκα δακρυσμένη της είπε " στην μνήμη του παιδιού μου που χάθηκε το κάνω .....Ο γιος μου ο Ξάνθος ήταν λοχαγός στο στρατό. Έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας σε προγραμματισμένη άσκηση όταν το σχοινί που ήταν προσδεμένος κόπηκε. Μόλις 32 χρονών".

Oπως αναφέρει η διαχειρίστρια της ομάδας , πρόκειται για τη μητέρα του αδικοχαμένου 32χρονου Λοχαγού Ξάνθο Κυριάκου, όταν στο πλαίσιο στρατιωτικής άσκησης στην Τροοδίτισσα, έχασε τη ζωή του, όταν στο σχοινί της κατάβασης κόπηκε στα δύο και ο ίδιος βρέθηκε στο κενό, το πρωινό της 25ης Μαΐου.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top