Βαθιά ευγνωμοσύνη Πάπα Φραγκίσκου για θετική συμβολή Αρχιεπισκόπου στην πλήρη Κοινωνία Ορθοδόξων και Καθολικών

Βαθιά ευγνωμοσύνη Πάπα Φραγκίσκου για θετική συμβολή Αρχιεπισκόπου στην πλήρη Κοινωνία Ορθοδόξων και Καθολικών

Βαθιά ευγνωμοσύνη για τη θετική συμβολή του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου ΙΙ στο ζωτικό ταξίδι προς την πλήρη Κοινωνία Ορθοδόξων και Καθολικών εξέφρασε ο Πάπας Φραγκίσκος σε μήνυμά του, το οποίο διάβασε κατά την κηδεία του Αρχιεπισκόπου ο Καρδινάλιος Κουρτ Κοχ.

Ο Πάπας εξέφρασε λύπη για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου, εκφράζοντας από καρδιάς συλλυπητήρια προς την Ιερά Σύνοδο και τους πιστούς της Κύπρου.

Σημείωσε πως ο Αρχιεπίσκοπος αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του Ευαγγελίου και με το έργο του συνέβαλε στην πνευματική ανάπτυξη του ποιμνίου του.

Επίσης ο Πάπας υπενθύμισε τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο πέρσι στην Κύπρο, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η μνήμη του θα συνεχίσει να εμπνέει τους απανταχού Χριστιανούς.

Είπε ακόμη πως θα συνεχίσει να προσεύχεται, ζητώντας από τον Θεό να δώσει παρηγοριά, γαλήνη και ειρήνη στον λαό της Κύπρου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE