ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία σε αεροπορική επίδειξη στο Ντάλας: Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα – Δείτε βίντεο

Τραγωδία σε αεροπορική επίδειξη στο Ντάλας: Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα – Δείτε βίντεο

Μια αεροπορική επίδειξη στο Ντάλας των ΗΠΑ εξελίχθηκε σε τραγωδία όταν δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα με αξιωματούχους να εκτιμούν πως τουλάχιστον έξι άτομα βρίσκονταν στα πληρώματά τους.

 

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένα μεγάλο B-17 (βομβαρδιστικό από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου) κινείται στον αέρα όταν ένα μικρότερο μονοθέσιο αεροσκάφος Bell P-63 Kingcobra πέφτει πάνω του με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε ότι συντρίμμια από τη σύγκρουση έπεσαν στον αυτοκινητόδρομο 67 με αποτέλεσμα ένα τμήμα του δρόμου να κλείσει για την κυκλοφορία.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter και στο youtube δείχνουν τα συντρίμμια των αεροπλάνων να πέφτουν στο έδαφος και να προκαλούν φωτιά και ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού.

 

Το Wings Over Dallas είναι μια επίδειξη αεροσκαφών που φιλοξενείται από την Commemorative Air Force, μια οργάνωση που ειδικεύεται στη διατήρηση αεροσκαφών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία εδρεύει στο αεροδρόμιο Red Bird.

Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 13.25 τοπική ώρα και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές για τα θύματα.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top