Εκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Μια ύποπτη γυναίκα αναζητούν οι αρχές – Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Εκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Μια ύποπτη γυναίκα αναζητούν οι αρχές – Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Μια ύποπτη γυναίκα ψάχνουν οι τουρκικές αρχές σε σχέση με την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη που μέχρι στιγμής έχει ως απολογισμό 6 νεκρούς και πάνω από 53 τραυματίες.

Για «μια γυναίκα που έπαιξε ρόλο στην υπόθεση» μίλησε στη δήλωσή του ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, η έκρηξη προήλθε από τσάντα με εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με το Oda Tv, την τσάντα φέρεται να άφησε μια γυναίκα με μαντίλα στο κεφάλι και παντελόνι παραλλαγής που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο σημείο λίγο νωρίτερα. Η γυναίκα φέρεται να έχει ύψος 1,65.

Ήδη στo Τwitter, οι χρήστες της εφαρμογής δημοσιεύουν τη θολωμένη φωτογραφία της.

 

 

 

Ποιος ήταν ο ρόλος της

Από την πλευρά του, σε δηλώσεις του νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε σε μία γυναίκα που ερευνάται ο ρόλος της στην «ύπουλη επίθεση», όπως τη χαρακτήρισε. «Θα ήταν λάθος να πούμε ότι πρόκειται σίγουρα για τρομοκρατία, αλλά οι πρώτες ενδείξεις και οι πληροφορίες που μας μετέφερε ο πρώτος μου κυβερνήτης είναι ότι υπάρχει μια οσμή τρομοκρατίας εδώ. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι μια γυναίκα έπαιξε ρόλο σε ό,τι συνέβη. Τόσο ο αρχηγός της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης όσο και ο κυβερνήτης μας ερευνούν την έκρηξη και οι κάμερες από το σημείο αναλύονται. Στη συνέχεια θα κάνουμε τις τελικές ανακοινώσεις» υποστήριξε ο Ερντογάν.

Δείτε εικόνες από το σημείο της έκρηξης:

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.