Τροχαίο για τον Ευθύμιο Δίπλαρο - Κινδύνεψε η ζωή του - «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά»

Τροχαίο για τον Ευθύμιο Δίπλαρο - Κινδύνεψε η ζωή του - «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά»

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο βουλευτής και Α΄ Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος καθοδόν σε τηλεοπτικό στούντιο. Βρισκόταν προηγουμένως σε άλλο κανάλι καλεσμένος για το καυτό θέμα των παρακολουθήσεων.

Ο ίδιος βγήκε ζωντανά σε τηλεφωνική σύνδεση μετά το ατύχημα στην εκπομπή που θα συμμετείχε, δήλωντας σε κατάσταση σύγχυσης πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ότι θα προτιμούσε να μη συνεχίσει να μιλάει, γιατί δεν ήταν σε θέση να συμμετέχει στη συζήτηση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του άλλου οχήματος του ανέκοψε την πορεία του οχήματος του βουλευτή.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE