Αβέρωφ: «Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε το δικαίωμα στους νέους μας, σε προσιτή στέγη και προσιτό ενοίκιο»

Αβέρωφ: «Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε το δικαίωμα στους νέους μας, σε προσιτή στέγη και προσιτό ενοίκιο»

Στην οδό Λήδρας και στη πλατεία Φανερωμένης βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μετά την παρουσίαση των 16 αξόνων για τη στήριξη της οικογένειας την προσιτή στέγη και το προσιτό ενοίκιο, ο κ. Νεοφύτου, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης και τη σύζυγό του κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέες και νέους αλλά και κατοίκους της περιοχής ενώ δήλωσε στη συνέχεια τα εξής:  

«Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε το δικαίωμα στους νέους μας, σε προσιτή στέγη και προσιτό ενοίκιο. Γι’ αυτό και θα προχωρήσουμε σε τρία συγκεκριμένα μέτρα:

Πρώτον,  επέκταση της οικονομικής στήριξης στα νεαρά ζευγάρια που να συμπεριλάβει και τις αστικές περιοχές.

Δεύτερον, με συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να δώσουμε τη δυνατότητα στη δημιουργία κοινωνικής στέγης.

Τρίτον, με ενοποίηση όλων των δομών στέγασης κάτω από τον ΚΟΑΓ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE